THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

luni, 14 decembrie 2009

Doruri.

îmi răsuni încă,
pe gât ușor,pe timpan,pe ochi,
de câteva zile umbli în mine,
cu pași mărunți,cu buze cărnoase,
cu brate puternice și îmbrățișări miraculoase.îmi înfiori încă,
pe gât ușor,pe mână,pe nas,
de câteva zile-ți umbli buzele,
cu sărutări stinse,cu dorințe aprinse,
cu gânduri ascunse și clipe smulse.îmi cânți încă,
îmi înfiori,
îmi răsuni..

Prea multe ganduri

Uneori anumite lucruri imi trezesc atat de multe sentimente incat ma pierd in gandurile ce ar putea deslusi misterul.
Acum, simt un miros de covor de frunze arse si nu pot sa imi amintesc de ce aspect al vietii mele sunt legate aceste frunze, care nu au nicio vina si totusi sunt ucise cu nepasare.
Dar oare aroma ceţii de unde provine?
Uneori am atat de multe ganduri incat simt o durere ametitoare pentru ca nu le pot deslusi. In mintea mea sunt imaginate zeci de mii de situatii in acelasi timp, situatii care se pierd la fel de repede cum apar.
Si oare care ar fi solutia pentru deslusirea tuturor gandurilor si sentimentelor?

Incep sa imi amintesc: Era o zi de toamna tarzie.Nu mai stiu exact daca dintr-un trecut indepartat sau nu; o banca in parc, eu tu si..... dar oare pot sa leg aceste imagini pentru a dezvalui tabloul ideal?

duminică, 29 noiembrie 2009

Ruj roşu pentru zile negre

Şi nu e nimeni să te aducă înapoi din urechile ce nu te aud
nu e nimeni să-ţi dăruie naşterea tunătoare
a unui sens aidoma durerii

Nu e nimeni să-ţi dăruie simţuri precum o femeie,
un trup de nisip.

Nu e nimeni să te aducă acum înapoi
într-un fulger.

Iubirea, ea lucrează înăuntru,la întuneric
ca un sâmbure ce-şi simte în pereţii zbârciţi
fragedul miez.

vineri, 27 noiembrie 2009

Cand luminile se sting

Cand scena se goleste, cand mastile cad, cand nickname-urile, username-urile, id-urile de mess "go offline"...cand se da "sign out" si "logout"...suntem toti oameni!

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Vorbe frumoase


Complimentul: sa adresezi cuvinte frumoase, sa lauzi meritele cuiva fara sa astepti ceva in schimb. Un obicei tot mai ignorat, care pe vremuri era pretuit. Hm... iti mai amintesti de arta de a primi si oferi complimente din romanele lui Jane Austen?


O prietena are o problema grava: primeste complimente. De ceva timp incoace, i se tot spune ca-i draguta, feminina si atragatoare (si nu ca nu ar fi, Doamne fereste!). Dar pentru o fire mai baietoasa, care nu se imbraca in rochii sau dantele, este o chestie... bulversanta. Ajung sa ma intreb ce s-a intamplat. Daca lumea a luat-o razna sau daca eu m-am schimbat. Din cauza asta, sunt mai mult socata decat magulita. Trebuie sa fii sexy si feminina ca sa primesti complimente, trebuie sa stii sa raspunzi la ele. Complimentele sunt pentru ea semnalul unor schimbari observate si anuntate de ceilalti, pe care-i vine greu sa le primeasca.

duminică, 15 noiembrie 2009

Cuvinte ;

Viata.

Momente.

Dezamagire.

Competitie.

Iubire.

Tensiune.

Rutina.

Invingator.

Fericire.

Natura.

Deconectare.

Reintoarcere.

Speranta.

Încapăţanare.

Egoism.

Singuratate.


sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Dupa propriul stil

Un om normal, fară puteri supranaturale şi totuşi, simţi nevoia să ieşi cu ceva in evidenţă atunci cand mergi pe strada şi toţi sunt la fel şi toţi fac parte din acelaşi tipar idiot. De ce atunci cand îti iei tocuri lumea se uita lung la tine de parca ai fi incalcat vreo lege? Nu o să inţeleg niciodată de ce unii te judeca după felul cum eşti îmbracat. Şi cu toate acestea am ajuns sa nu imi mai pese de ceea ce spune "lumea". Consider o prostie cand auzi de strada "uite-o si pe aia, vezi cum e imbracata?". Si totusi acele persoane "care au tupeul sa incalce acea lege nescrisa dar de toti respectata" au tot respectul din partea mea, pentru ca au curaj sa iasa din tiparul zilnic si din monotonia ce ne inconjoara. Imi este indiferent daca merg pe Bulevard sau Unirii si se trezeste cate un ţaran spunand aceasi replica :"uite-o si pe aia, vezi cum e imbracata?" sau "uite-o ce buna e" :|. Esti un om simplu, si ai o singura viata de trait. De ce nu incerci sa adopti un stil propriu? De ce incerci sa copii sau sa urmezi acel tipar idiot, asa cum fac multi altii? Tu esti tu si nu ar trebui sa faci parte din acea monotonie, dar cu toate acestea...pana si pentru a te imbraca mai diferit trebuie sa ai acea incredere in propria persoana...ceea ce la multi va lipseste, si totusi continuati sa spuneti ca exista democratie. Daca ar exista acea democratie, ar trbui sa fi avut deja increderea in propria persoana, ar fi trebuit sa gandesti liber din toate puncetele de vedere. Dar din pacate unii au o alta "definitie" pentru cuvantul democratie...daca nu urla manelele in boxe si nu fumezi iarba... nu e democratie:|. . .